BESPLATNA ANALIZA VAŠE WEB STRANICE

Besplatno otkrijte što i kako rade uspješne web stranice iz vaše industrije i saznajte kako možete testiranim i dokazanim tehnikama prodaje i marketinga povećati prodaju na vašim web stranicama.

Besplatno saznajte koje tehnike koriste vaši glavni konkurenti i uspješne tvrtke kako bi preko Interneta povećali prodaju na svojim web stranicama.
Sigurno shvaćate velike prednosti Interneta, te kao i velika većina uspješnih tvrtki u Hrvatskoj i vi imate web stranicu.

No pitamo vas: Znate li kakve konkretne rezultate postiže vaša web stranica? Razumijete li cilj koji ona treba ispuniti? Razumijete li duboko vaše posjetitelje kojima se obraćate? Jeste li svjesni velikog prodajnog potencijala koji se krije iza vaše web stranice?

Dajemo vam besplatne konzultacije gdje će vas naši profesionalci savjetovati kako da vaša stranica postiže bolje rezultate.

Što ćemo vam otkriti u besplatnoj analizi vaše web stranice:
  • Koji su trenutni nedostaci i slabosti vaše web stranice
  • Gdje imate prostora za poboljšanja
  • Što točno trebate napraviti kako biste povećali prodaju preko web stranice
  • Kakva je vaša web stranica u odnosu na web stranicu vaše konkurencije
  • Koje tehnike koriste vaši konkurenti kako bi povećali prodaju putem web stranice
  • Koje tehnike iz prodaje, marketinga i dizajna koriste najuspješnije Internet tvrtke poput Amazona kako bi ostvarile milijunske prodaje na svojim stranicama

Zajedno ćemo analizirati i komentirati vaše trenutne web stranice i internet marketing kampanje. Detektirat ćemo eventualne nedostatke vaše web stranice, te otkriti prostore za velika poboljšanja.

Razgovarat ćemo o vašem tržištu, ciljnim kupcima i konkurenciji kako bismo vam pomogli razumjeti kako oni rade, zašto su uspješni te što od toga možete primijeniti na svoje stranice.

Savjetovat ćemo vas kako da bolje razumijete kupce na Internetu, te kako da optimizirate vaše stranice da pretvaraju posjetitelje vaše web stranice u vaše kupce.

Pokazat ćemo vam kako najuspješnije Internet tvrtke poput Amazona, E-baya i Groupona koriste jako dobro testirane i dokazane tehnike prodaje, marketinga i psihologije kako bi drastično povećali prodaju na svojim web stranicama. Pokazat ćemo vam zašto su one toliko uspješne, te što od njih i vi možete naučiti i primijeniti na svoje poslovanje.

Besplatna analiza stranice u obliku konzultacija se mogu odraditi u obliku:
  • sastanka u našim ili vašim prostorijama
  • skype konferencijskog poziva
  • izvješća u obliku video materijala
  • pdf izvješća

Konzultacije traju od 30 minuta do maksimalno sat vremena.
Nakon što nas kontaktirate odmah ćemo vam se javiti kako bismo dogovorili gdje i kako ćemo odraditi konzultacije.

Napomena:
Ovo su besplatne konzultacije i savjetovanje što znači da niste dužni ništa potpisivati, kupovati ili naručivati.

Važno:
S obzirom na velik broj upita koji svakodnevno primamo te na našu ograničenost vremenom, molimo vas da nas odmah ili što prije kontaktirate kako bismo dogovorili odgovarajući termin u najkraćem roku.
Besplatna analiza
Zahvaljujemo na upitu
Kontaktirati ćemo Vas uskoro