O NAMA

GoTraffic je Internet marketing agencija koja pomaže tvrtkama povećati broj posjetitelja na web stranicama i kreirati efikasne web stranice koje će im donijeti konkretne rezultate u vidu povećanja prodaje, broja korisnika, broja upita, registracija korisnika itd.

Specijalizirani smo za 3 usluge Internet marketinga.
Povećanje prometa na vašim stranicama:
Google AdWords oglašavanje ;
SEO optimizacija vaših stranica za visoke rezultate na Google tražilici ;
Izradu efikasnih stranica koje će navesti posjetitelje da kada dođu na vaše stranice da naprave konkretnu akciju.

Također vas educiramo i savjetujemo o tome kako možete poboljšati svoje poslovanje koristeći efikasne tehnike Internet marketinga.

Od stotina drugih sličnih agencija se razlikujemo po tome da smo fokusirani na vrijednost koju dajemo klijentu. Doista se trudimo i želimo pomoći našim klijentima ostvariti bolje rezultate u Internet poslovanju. Upravo zato ne naplaćujemo svaku izmjenu na stranici koja ne zahtijeva previše angažmana s naše strane a može biti od koristi.

Apsolutno stojimo iza svog rada. Sigurni smo u svoju kvalitetu i znanje i zato dajemo našim klijentima garancije na naše usluge u slučaju bilo kakvog nezadovoljstva. Njegujemo korektan i prijateljski odnos s klijentima. Želimo dobro razumjeti što i kako radite jer jedino tako možemo napraviti rješenje prilagođeno upravo vama.

Ne kopiramo druge kampanje i koncepte. Jer ako nešto vrijedi na nečijem primjeru, to nipošto ne znači da će se pokazati jednako dobro na vašem primjeru. Svaka tvrtka, tržište i ciljni kupci su specifični i zahtijevaju poseban pristup.

Pratimo najnovije trendove u svijetu internet marketinga tako da ste sigurni da će vaše stranice biti u koraku s modernim i najnovijim rješenjima.

Ako ste zainteresirani za neke od naših usluga ili samo želite stupiti u kontakt s nama, slobodno nam se obratite.

Besplatna analiza
Zahvaljujemo na upitu
Kontaktirati ćemo Vas uskoro
Zahvaljujemo na upitu
Kontaktirati ćemo Vas uskoro
Koji su ciljevi vaše kampanje na Internetu?
KONTAKT INFO
ADRESA: Ulica grada Vukovara 269F, II.kat (Green Gold)
GRAD: Zagreb
E-MAIL: info@gotraffic.hr