IZRADA WEB STRANICA

8 razloga zašto klijenti odabiru baš nas pored stotina drugih web studija:

1) Trudimo se doista pomoći klijentu i kreirati web stranicu kojom će biti oduševljen. I to ne kažemo samo tako. To doista mislimo i samo tako želimo raditi. Dobro odrađen posao je kada su obje strane zadovoljne.

2) Razlikujemo se od drugih jer mnogo vremena provodimo u interakciji s vama jer nam je cilj dobro razumjeti vaše poslovanje i ciljeve koje želite ostvariti. Kako ćemo napraviti efikasnu stranicu ako ne razumijemo što radite. Vi znate što radite, mi znamo kakvu web stranicu trebate.

3) Ne kopiramo druge stranice. Svaka tvrtka je jedinstvena i zahtjeva poseban pristup. Nema rješenja koje svima odgovara. Iz tog razloga web stranice razvijamo isključivo prema potrebama klijenta.

4) Stojimo iza svog rada i svojih rezultata. Sigurni smo u našu kvalitetu i zato vam s apsolutnim pouzdanjem dajemo potpune garancije na naše usluge. Plaćate uslugu onda kada dobijete ono što smo se dogovorili.

5) Ne naplaćujemo vam posebno svaku sitnicu i svaku izmjenu koja nam oduzme pet minuta vremena. Naglasili smo da nam je fokus zadovoljan klijent. Ako su potrebne promjene smislene, nisu toliko vremenski zahtjevne i pomoći će vašoj stranici postići još bolji rezultat - napravit ćemo ih bez problema.

6) U radu smo brzi i transparentni. Poštujemo rokove jer se uvijek držimo dogovora. Transparentni smo te vam redovito šaljemo izvješća o tijeku i napretku projekta.

7) Omogućavamo sigurnost vaših web stranica jer ih smještamo na hosting najviše razine sigurnosti. Vaše web stranice štiti Pronect sigurnosni vatrozid koji sadrži pomno odabrana i testirana pravila koja blokiraju sve opasne vrste web napada: SQL Injection, XSS, RFI, LFI, RCE, brute-force, blokiranje botova.

8) Pratimo najnovije trendove u svijetu web tehnologija i internet marketinga kako bismo vam ponudili rješenje koje je u koraku s danas najmodernijim stranicama na svjetskoj sceni.

Zatražite besplatne konzultacije i saznajte kako da vaša stranica postiže još bolje rezultate.Razmišljate o izradi nove web stranice?
Kontaktirajte nas i primite brzu ponudu.

Zahvaljujemo na upitu
Kontaktirati ćemo Vas uskoro